15 / 05 / 2024

Faizsiz kredi çekmek isteyenler için son uyarı! Sadece 5 gün kaldı! Ziraat Bankası imkanlarını seferber etti!

Faizsiz kredi çekmek isteyenler için son uyarı! Sadece 5 gün kaldı! Ziraat Bankası imkanlarını seferber etti!

Nakit sıkıntısı çekenler, bankaların kredi kampanyalarını takip ediyor. Özellikle faizsiz kredi imkanı veren bankalar ilk tercih oluyor. Faizsiz kredi isteyenler hemen Ziraat Bankasına. İşte detaylar!



Faizsiz kredi çekmek isteyenlere son duyurular yapılmaya başlandı. Bu fırsat için son 5 gününüz kaldı. Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL vereceğini duyurdu. Son dönemlerde yaşanan enflasyondan pek çok kişi de nakit ihtiyacı doğurdu. Vatandaşlar bankaların sunmuş oldukları kredi ve nakit avans fırsatlarını kaçırmamaya çalışıyor.

 Vatandaşların ilk öncelikleri ise faizsiz kredi ya da nakit avans fırsatı sunan bankalar oluyor.

Peki Ziraat Bankası faizsiz nakit avans kampanyasının şartları ne, son gün ne zaman? Tüm bu soruların yanıtları…

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı artan enflasyon sektörleri kötü yönde etkilendi. Hal böyle olunca birçok üründe ve hizmette de zamlar bitmek bilmiyor. Bu zam haberlerini devam etmesi üzerine vatandaşlar çeşitli ihtiyaçları için nakit ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaklarının yollarını aramaya başladılar. Bankaların internet sitesi üzerinden yapılan araştırmaların ardından kendi ihtiyaçlarına en uygun olan kredi fırsatını bulmaya çalışan vatandaşlar bir yandan da faizsiz kredi fırsatlarını da kaçırmak istemiyor.

ZİRAAT BANKASI FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI DETAYLARI!

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu faizsiz nakit avans fırsatına başvurmak için son 5 gün. 31 Ocak 2023 tarihinde son bulacak olan bu kredi kampanyasını kaçırmayın.

Peki nakit avans fırsatı detayları nelerdir?

  • Kampanya 15 Aralık 2022 tarihinde başladı ve son başvuru tarihi olarak da 31 Ocak 2023 tarihi olarak belirlendi.
  • Kampanyadan yararlanabilmek isteyen vatandaşlar banka müşterisi olma sürecini Ziraat Mobil üzerinden tamamlaması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında taksitli nakit avans işlemi 6 taksitli olarak gerçekleştiriliyor. Taksitli nakit avans işlemi, işlem anındaki kullanılabilir nakit çekim limiti ile sınırlıdır ve kullanabileceği taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL' ye kadar olduğu unutulmamalıdır.

Söz konusu nakit avans fırsatı için son başvuru tarihi 31 Ocak 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Son 5 gün içinde bu fırsattan yararlanmak için başvuru yapabilirler.

Bakan açıkladı! Asgari ücrete ara zam mı gelecek? İşte detaylar!

Taksilerde bir çağ kapandı! Artık rezerve dönemi başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön