17 / 05 / 2024

Faizsiz masrafsız 10.000 TL nakitiniz olsun ister misiniz? Garanti BBVA'nın bu kampanyasını kaçırmayın! 1 gün kaldı

Faizsiz masrafsız 10.000 TL nakitiniz olsun ister misiniz? Garanti BBVA'nın bu kampanyasını kaçırmayın! 1 gün kaldı

Garanti BBVA Mobil’den banks müşterisi olana ve bireysel kredi kartı başvurusu yapana, 10.000 TL veriyor.  6 ay taksitle yaralanabileceğiniz bu kampanyadan faydalanmak şartları öğrenmek için haberimizi okuyun.



Kampanya dahilindeki faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Şubesi ve BonusFlaş üzerinden kullanılabilir.

 ATM ve Müşteri İletişim Merkezi kanallarından yapılacak işlemler kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanyadan her müşteri bir kez faydalanabilir. Kampanya döneminde birden fazla kredi kartı başvurusu tasdiklenen müşterilerin sadece ilk onaylanan  kredi kartları kampanyaya dahildir.

Kampanyaya sadece bireysel ve asıl kredi kartları dahildir. Ticari kredi kartları, ilave kartlar ve sanal kartlar kapsam dışıdır.

Faizsiz masrafsız 10.000 TL nakitiniz olsun ister misiniz? Garanti BBVA nın bu kampanyasını kaçırmayın! 1 gün kaldı

Kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Kredi kartı başvurusunun 10.000 TL’den daha az limit ile onaylanması durumunda çekilebilecek en yüksek Taksitli Nakit Avans tutarı kredi kartının  limitiyle sınırlıdır.

Garanti BBVA kampanyada değişiklik yapma ve dilediği zaman sona erdirme hakkını saklı tutar.

Yapı Kredi'den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

Fiyatlar el yakmaya devam ediyor! Süt rekora doğru koşuyor

Reuters'tan Türkiye açıklaması! Seçimler yaklaştıkça...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön