02 / 05 / 2024

Faturalar cep yakarken iki dev birleşti muhteşem kampanya ortaya çıktı! İşte şartlar

Faturalar cep yakarken iki dev birleşti muhteşem kampanya ortaya çıktı! İşte şartlar

Ziraat Bankası ve Türk Telekom iş birliği ile yapılan kampanya ilgili herkesi mutlu etti. Faturaların ateş pahası olduğu şu dönemde yapılan kampanya uygun fiyatlı paketi halka sunuyor. Peki kampanyadan nasıl faydalanılacak? kampanyanın şartları nedir?



Emekli vatandaşlara yönelik kampanyalar dikkat çekerken son açıklama Ziraat Bankası'ndan geldi. Maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan emekliler için yeni kampanyanın detayları belli oldu. Banka tarafından sunulan şartları sağlayan emekliler Türk Telekom'un dev indirim kampanyasının  avantajlarından yararlanabilmektedir. İşte Ziraat Bankası ve Türk Telekom kampanya detayları…


TÜRK TELEKOM'DAN KAÇIRILMAZ KAMPANYA

Emekli maaşına Ziraat Bankası üzerinden alan emekliler Türk Telekom'un dev kampanyasından yararlanabiliyor. Türk Telekom'un indirimli kampanyası  kapsamında kısa mesaj internet ve dakika paketi uygun fiyatlar ile hizmete sunuluyor. 750 dakika 750 SMS ve 5 GB internet paketine yalnızca 80 TL ödeyerek uzun iletişimin tadını çıkarabilirsiniz.

KAMPANYA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanyaya dahil olmak isteyen kişiler kimlik kartları ile beraber Türk Telekom bayisine başvuruda bulunması gerekiyor. Ziraat Bankası maaş müşterisi  olan vatandaşlar özel kampanyadan yararlanabilmektedir.

Faturalar cep yakarken iki dev birleşti muhteşem kampanya ortaya çıktı! İşte şartlar
Başvuruda bulunmak isteyen Ziraat müşterileri kısa mesaj yöntemi ile de başvuru işlemlerini tamamlayabiliyor. Kapsamda ZIRAAT boşluk TC kimlik numarası yazılarak 5555'e SMS gönderilmesi yeterli olacaktır. Gelen mesaj üzerinden ise ZIRAAT ONAY yazarak Türk Telekom müşterisi olduğunuzu onaylamanız gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön