19 / 05 / 2024

Faturalar cep yakarken iki dev birleşti muhteşem kampanya ortaya çıktı! İşte şartlar

Faturalar cep yakarken iki dev birleşti muhteşem kampanya ortaya çıktı! İşte şartlar

Ziraat Bankası ve Türk Telekom iş birliği ile yapılan kampanya ilgili herkesi mutlu etti. Faturaların ateş pahası olduğu şu dönemde yapılan kampanya uygun fiyatlı paketi halka sunuyor. Peki kampanyadan nasıl faydalanılacak? kampanyanın şartları nedir?



Türk Telekom, sabit hat ve mobil telefon, internet hizmetleri ve dijital TV dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunan bir Türk telekomünikasyon şirketidir. Türkiye'nin en büyük şirketlerinden biridir ve çoğunluğu devlete aittir. Şirket, Türkiye pazarında güçlü bir konuma sahiptir ve hem bireysel tüketicilere hem de işletmelere hizmet sunmaktadır. 19. yüzyıla dayanan bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, ülkenin telekomünikasyon altyapısının gelişmesinde önemli bir oyuncu olmuştur.

Faturalar cep yakarken iki dev birleşti muhteşem kampanya ortaya çıktı! İşte şartlar

Ziraat Bankası, 1864 yılında kurulmuş devlete ait bir Türk bankasıdır. Türkiye'nin en büyük ve en eski bankalarından biridir ve bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve uluslararası bankacılık dahil olmak üzere çok çeşitli finansal hizmetler sunmaktadır. Ziraat Bankası, Türkiye genelinde şube ve ATM ağı ile faaliyet göstermekte olup, birçok ülkede de varlığını sürdürmektedir. Banka, güçlü müşteri hizmetleri geleneği ve Türk ekonomisinin gelişimini destekleme taahhüdü ile tanınmaktadır. Ziraat Bankası, geleneksel bankacılık hizmetlerinin yanı sıra müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaktadır.

Bu habere hemen bakın! Başvuran herkese 1.611 TL ödeme yapılacak!

Akbank'tan emeklileri heyecanlandıran güncelleme! Bu rakamlar duyanın aklını alıyor! 

 Bakanlık başvuran her hesaba 4.336 TL yatırıyor! Bu habere hemen bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön