15 / 05 / 2024

FED faizi artırdı dolar düştü! İşte son dakika dolar alış satış fiyatı...

FED faizi artırdı dolar düştü! İşte son dakika dolar alış satış fiyatı...

Türkiye'de merakla takip edilen dolar kuru ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararından sonra hafifte olsa düşmeye başladı. Peki, Dolar/TL kuru alış-satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Öte yandan Karar'da yer alan detaylara göre, Türkiye'de dolar kurundaki artışlar uzman isimlerin dillerine dolandı. Ekonomiyi etkileyen döviz kurundaki dalgalanmalar ile beraber vatandaşlar kurun nasıl bir seyirde ilerleyeceğini merak ediyor. 

Araştırma konusu olan dolar kuruna ilişkin ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan açıklama geldi. Dolar kuruna yönelik rakamları paylaşan Demirtaş, yatırımcıya seslendi. 

Ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gyön veren uzman isim Özgür Demirtaş, dolar hakkında açıklamalar yaptı. Özgür Demirtaş, dolar kurundaki sakin yükselişte doğruluk payının olmadığına vurgu yaptı.

FED faizi artırdı dolar düştü! İşte son dakika dolar alış satış fiyatı...

DOLARIN OLMASI GEREKEN SEVİYE

Demirtaş, bu etkinin ise yabancı yatırımcıları ülkeden uzaklaştıracağı konusunda uyarılar yaptı. Doların en düşük seviyesinin 25 lira olması gerektiğini kaydeden Özgür Demirtaş, açıklamalarında ihracatın rahatlaması gerektiğini savundu.

Asgari ücrete gelen zamdan sonra dolar kurunun 28 seviyelerinde yer alması gerektiğine dair değerlendirmelerini aktardı. Özgür Demirtaş dolar hakkında, "Hükümet kendini sıkıştırıyor. Dolar birden olması gereken seviyelere çıkarılmalı artık enflasyon riskini aldık.” dedi.

Bakan Göktaş'tan dar gelirlilere son dakika müjdesi: Vatandaşlık maaşı resmen geliyor! Hemen bakın!

ABD'de yeni konut satışları Haziran'da yüzde 2,5 azaldı!

Ok yaydan çıkacak altını olanlar beklesin! Güvenli liman rekor üstüne rekor kıracak: Altın kahini o tarihi işaret etti!


Geri Dön