12 / 05 / 2024

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Ferit Faik Şahenk kimdir? Kaç yaşında? Ferit Faik Şahenk daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Ferit Faik Şahenk'in eğitim hayatı nasıldı?



İş Hayatı

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu'nda Başkanlık ve CEO vazifesini yapmıştır. Garanti Yatırım'ın Kurucu Üyesi ve Başkan Yardımcısı statüsünde vazife yaptıktan sonra, Doğuş Holding CEO'luğu, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu'nda Başkanlık ve Garanti Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı vazifelerini yapmıştır. Daha evvel Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Üyeliği vazifesini alan Ferit F. Şahenk, ayrıca DEİK'te icraat gösteren Türk-Alman İş Konseyi Başkanlığı, Türk-Amerikan İş Konseyi'nde Başkanlık, Türk-Birleşik Arap Emirlikleri İş Konseyi Başkan Vekilliği ve Türk-Yunan İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği vazifelerini yapmıştır. 

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Görevi

Diğer yandan Massachusetts Institute of Technology (MIT) Sloan School of Management Avrupa, Ortadoğu, Güney Asya ve Afrika Bölgesel Yürütme Kurulu üyesidir. 

Ferit Şahenk, evli ve bir çocuk babasıdır.


Geri Dön