25 / 07 / 2024

Fiat Doblo'da Türkiye'yi kahreden haber! Resmen duyurdular

Fiat Doblo'da Türkiye'yi kahreden haber! Resmen duyurdular

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen yeni Fiat Doblo modelinin üretimi artık Türkiye'de değil İspanya'daki Vigo fabrikasında yapılacak. Türkiye'yi üzen kararla ilgili resmi açıklama da yapıldı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


PAZARDAN GELEN TALEP DOĞRULTUSUNDA

Diğer taraftan, 23.10.2020 tarihli şirketimiz özel durum açıklamasında 2022 yılı sonuna kadar TOFAŞ fabrikasında devam edeceği açıklanan mevcut Fiat Doblo modelinin üretiminin ihracat pazarlarından gelen talep doğrultusunda Türkiye, Kuzey Amerika, Kanada, Orta Doğu ve Afrika için 2023 yıl sonuna kadar uzatılması dahil, Tofaş fabrikasında üretilecek yeni ürünler konusundaki çalışmalar ve değerlendirmeler devam etmekte olup, kesinleşen önemli bilgiler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

2000 yılından beri Bursa'da üretimi yapılan hafif ticare araç Doblo, bugüne kadar toplam 2 milyon adetten fazla üretildi. Fiat, Bursa'da yıllık 40 bin adedin üzerinde Doblo üretiyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön