05 / 07 / 2024

Fiat Fiorino gündeme bomba gibi düştü! Resmen yok fiyatına satacak!

Fiat Fiorino gündeme bomba gibi düştü! Resmen yok fiyatına satacak!

Fiat Fiorino,  araba severlerin heyecanla beklediği güncel fiyat listesini açıkladı. Şimdi almayan çok üzülecek...Peki 2022 model Fiat Fiorino fiyat etiketleri nasıl? Detaylar haberimizde...



Otomotiv sektörüne gelen zamlarla birlikte araçların fiyatlarının artması alıcıların sıfır otomobil satın alamayacak olmasına neden oldu. Bu durumda da gözler Fiat Fiorino'ya çevrildi. Fiat tüm otomobil modellerinde fiyat etiketlerini güncellerken ciddi oranda zam uygulamadığı görüldü. Sıfır araç satın almak isteyenlere hala uygun fiyatlar sunan Fiat, piyasanın önde gelen otomobil markaları arasında yerini alıyor.

Fiat Fiorino yenilenen görünümü ve göz alıcı tasarımıyla alıcılarını bekliyor. 2.5 metre küplük yük kapasitesine, EURO 6D motora ve dört koltuğa sahip olan araç üç farklı donanım bazı ile birlikte geliyor.

Fiat Fiorino gündeme bomba gibi düştü! Resmen yok fiyatına satacak!

Bu donanım bazları ise, 1.3 95 hp Multijet E6DF dizel, 1.4 77 hp Fire E6DF benzinli ve 1.4 77 hp Eko E6DF LPG olarak tanıtılıyor. Otomobil yokuş kalkış sistemiyle araç tam dolu olduğunda bile yokuş yukarı çevik bir kalkış sağlıyor. Yokuş kalkış sistemi sayesinde kullanıcılar fren yapmasa bile araç otomatik duruyor. 

İşte merakla beklenen Fiat Fiorino modelleri şubat ayın fiyat listesi...

 


Geri Dön