02 / 05 / 2024

Fikret Orman ofisini İnönü'nün deniz tarafındaki kulesine taşıyacak!

Fikret Orman ofisini İnönü'nün deniz tarafındaki kulesine taşıyacak!

İnşaatı 24 saat gözetleyeceğini söyleyen Beşiktaş Başkanı, "Eylülde temeli atacağız, stadın üstünü de kapatacağız. 1 yılda bitmez diyenler kompleksli insanlardır'' dedi. Fikret Orman ofisini İnönü'nün deniz tarafındaki kulesine taşıyacak...




İnşaatı 24 saat gözetleyeceğini söyleyen Beşiktaş Başkanı, "Eylülde temeli atacağız, stadın üstünü de kapatacağız. 1 yılda bitmez diyenler kompleksli insanlardır'' dedi.


Her gün başka spekülasyon Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın kamp yaptığı Avusturya'da gazetecilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Statla ilgili olarak spekülasyonların bitmediğini söyleyen Orman,' '1963 yılında yapılan tribünü yıkıyoruz, 'tarihi eser' çıktı diyorlar. Oradan ne çıkar? Çıksa çıksa lavabo çıkar. Daha temelin altına inmedik bile. Şimdi yeni bir laf çıktı, stat 1 yılda bitmezmiş. Tamam, 1 senede bitmedi diyelim. Bir işe başladık. Bu işi 1 senede nasıl yapacağız diye konuşacağımıza kompleksli bazı insanların açıklaması ile olumsuzluklar ortaya çıkıyor. 


Stadın inşaatı konusunda eylül ayı sonu için temel atma töreni düşünüyoruz. Stadın üstünü de tamamen kapatacağız. Ayrıca önümüzdeki haftadan itibaren İNCİLER "Kaptanı Önder Özen ile Bilic belirler. Futbolculuk profesyonel bir iştir, kimsenin küsme veya darılma açıklayacağı karan bizim isteğimiz üzerine 28 ftğustos'a çekti. Benim CAS'tan umudum uar" beyandan ceza aldığında şimdi konuşan cesur yürekli arkadaşlar Uganda'da değillerdi "Fernandes takımda mutlu, bir sıkıntı yok. fllmeida da sözleşme uzatması halinde takımda kalacak" "Hilbert teklifimizi kabul etmedi, 400 bin euro karşılığında B.Leuerkusen'e gitti. 



Bizden aldığının 1 milyon euro altına" ofisimi inşaat alanına taşıyacağım. Eski açık bölümünde kalan ve yıkıma girmeyen kulede kuracağımız ofis sayesinde 24 saat inşaatı kontrol edeceğim'' diye konuştu. Bir çilek sevdasıdır gidiyor Fikret Orman takım ve transferler hakkında ise ' 'Eneramo ile sözleşme imzaladık. Raporlar oynamasında bir sakınca yok diyor, Forvette Almeida, Mustafa, Ömer ve Eneramo ile birlikte 4 seçenek var. 



Transfere toplaml0.5 milyon euro harcama yaptık. Stat inşaatı minimum 80 milyon dolar. Vodofone'dan olaylarını Çarşı organize etti gibi bir algı oluştu. Çarşı Beşiktaş'ın üst kimliği değildir, alt aldığımız 10 yıllık anlaşmayı kırdırmayacağım. Ayrıca herkes bir çilekten bahsediyor. Biz gerekli yerlere oyuncu aldık, Çilek nedir şimdi? Adebayor'un maliyetinden insanların haberi var mı? Yıldız, yıldız diyor herkes. İlkhafta sahaya çıkıp, mağlup olduğunuzda kimse çileği, böceği görmez. Ronaldinho'nun da maliyeti 40 milyon euro. Sponsorun bu transfer maliyetini karşılayacağına dair haberler okuyorum. Bulunsun sponsor, ne kadar vereceği belirlensin, ben de cebimden çıkacak parayı bileyim. Ronaldinho için kulübün kasasından yıllık en fazla 2.5 milyon euro veririz'' dedi.



Türkiye Gazetesi


Geri Dön