29 / 04 / 2024

Fikret Orman, Quaresma'nın 12 bin dolarlık ev kirasına şaşırdı!

Fikret Orman, Quaresma'nın 12 bin dolarlık ev kirasına şaşırdı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın geçtiğimiz günlerde bir yönetim kurulu toplantısında Quaresma’nın 12 bin dolar tutan aylık ev kirasını görünce şaşkınlığının daha da arttığı ve tepkisini yönetici arkadaşlarına aktardığı belirtildi



Beşiktaş’ta yeni yönetim, Yıldırım Demirören döneminden kalma sorun ve borçları çözmeye uğraşırken ince ayrıntılar daha da can sıktı. Kulübün geldiği durumu her fırsatta dile getiren ve bundan sonra harcamaları kısacaklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, özellikle yabancıların aldığı paraları sık sık eleştirmişti. 


Ancak genç başkanın şaşkına dönmesine neden olan olaylar sözleşmelerin ayrıntılarıyla ortaya çıktı. Başkan Orman’ın geçtiğimiz günlerde bir yönetim kurulu toplantısında Quaresma’nın 12 bin dolar tutan aylık ev kirasını görünce şaşkınlığının daha da arttığı ve tepkisini yönetici arkadaşlarına aktardığı belirtildi.


TATİL DÖNÜŞÜ GÖRÜŞME

Diğer yabancıların da aşağı yukarı aynı şartlarda evlerde oturmaları başkanın kızgınlığını daha da tavan yaptırdı. Fikret Orman’ın, “Yahu bu nasıl iş? Bu adamlar sarayda mı oturuyor? Bu paralar ancak böyle verilir. Yazıktır uçan paralara” dediği öğrenildi. Yönetimin başta Quaresma olmak üzere bütün yabancı oyuncularla tatil dönüşü görüşme yapıp kiraları da düzene sokacakları ifade edildi.


İNDİRİM İSTEĞİNE HAYRET ETMİŞTİ

Siyah-Beyazlılar’ın 2 sezon önce Inter’den bonservisine 7.3 milyon Euro vererek aldığı Quaresma takımda en fazla para kazanan oyuncu... Yıllık 3 milyon 750 bin Euro garanti ücreti var. Yönetim şu anda Portekiz Milli Takımı’nda bulunan Q7’ye 1.7 milyon Euro önermiş ancak ünlü yıldız bunu kabul etmeyerek “İndirim bekliyordum ama bu kadar da değil” ifadesini kullanmıştı.


   

Kartal Yiğit / HABERTÜRK


Geri Dön