17 / 05 / 2024

fikret ormanın ofisi

fikret ormanın ofisi

İnşaatı 24 saat gözetleyeceğini söyleyen Beşiktaş Başkanı, "Eylülde temeli atacağız, stadın üstünü de kapatacağız. 1 yılda bitmez diyenler kompleksli insanlardır'' dedi. Fikret Orman ofisini İnönü'nün deniz tarafındaki kulesine taşıyacak...

Natura Orman ön satışta! Yüzde 30'u peşin, kalanı 20 ay 0 faizle ödeme fırsatı!

Natura Orman projesinde ön satışlar başladı. Peki Natura Orman projesi nerede? İşte Natura Orman projesi ile ilgili detaylar... 

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Mansion Orman ön satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Orman projesinde ön satışlar başladı. Mansion Orman projesinin teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır!

50 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA’nın, orman ve doğal gölün hemen yanı başında yükselen projesi MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır...

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

fikret ormanın ofisi Haberi

fikret ormanın ofisi


İnşaatı 24 saat gözetleyeceğini söyleyen Beşiktaş Başkanı, "Eylülde temeli atacağız, stadın üstünü de kapatacağız. 1 yılda bitmez diyenler kompleksli insanlardır'' dedi.


Her gün başka spekülasyon Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın kamp yaptığı Avusturya'da gazetecilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Statla ilgili olarak spekülasyonların bitmediğini söyleyen Orman,' '1963 yılında yapılan tribünü yıkıyoruz, 'tarihi eser' çıktı diyorlar. Oradan ne çıkar? Çıksa çıksa lavabo çıkar. Daha temelin altına inmedik bile. Şimdi yeni bir laf çıktı, stat 1 yılda bitmezmiş. Tamam, 1 senede bitmedi diyelim. Bir işe başladık. Bu işi 1 senede nasıl yapacağız diye konuşacağımıza kompleksli bazı insanların açıklaması ile olumsuzluklar ortaya çıkıyor. 


Stadın inşaatı konusunda eylül ayı sonu için temel atma töreni düşünüyoruz. Stadın üstünü de tamamen kapatacağız. Ayrıca önümüzdeki...