21 / 05 / 2024

Finansbank’tan herkese karşılıksız 5 bin TL! Bir daha böylesi gelmez! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu!

Finansbank’tan herkese karşılıksız 5 bin TL! Bir daha böylesi gelmez! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu!

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olan Enpara, eşine az rastlanır bir kampanya haberini duyurdu. Müşterilerini memnun etmeye çalışan Finansbank, kampanya detaylarını da açıkladı.



ENPARA AVANTAJLARI NELERDİR?

Enpara, müşterileri tüm bankacılık hizmetlerinden hızlı ve masrafsız bir şekilde faydalanabiliyorlar. QNB Finansbank resmi internet sitesinde duyurulan söz konusu kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Kullanıcıların cep şubeye girdikten sonra Enpara’yı tavsiye edip butonuna tıklayarak ve devam eden adımları izleyerek ödülden faydalanabileceği belirtildi. Düzenlenen bu kampanyaya dahil olan kişilere 5 bin TL ödül verileceği müjdesi verildi. Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlayan şirketlerin bütün bankacılık hizmetlerinin de ücretsiz olacağı aktarıldı.

ENPARA NEDİR?

Enpara, QNB Finansbank’ın sunduğu yeni nesil bankacılık anlayışı ve ''bankadan iyisi'' sloganı ile finansal dünyada boy göstermeye devam eden ve bir taraftan da her geçen gün popülaritesini artıran bir oluşum olarak göze çarpıyor.

Enpara.com, 2012 senesinden itibaren hizmet vermeye başlayan, Türkiye’nin ilk şubesiz dijital bankasıdır.

Finansbank’tan herkese karşılıksız 5 bin TL! Bir daha böylesi gelmez! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu!

ENPARA NASIL ÇALIŞIR?

Enpara, tüm hizmetlerini yalnızca dijital kanallar üzerinden (mobil uygulama, internet vs.) sunan yeni jenerasyona ait bir bankadır. 

Enpara, yalnızca dijital kanallarla işlem yapan yani ‘’şubesiz çalışma’’ fikrini benimsediği için bu durumun sağladığı maliyet avantajını müşterilerine masrafsız ve avantajlı bankacılık hizmeti vermede kullanma felsefesi üzerine çalışıyor.

Enpara'nın kampanyasına bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası’nda hesabı olanlara anında 2 bin lira! Bu kampanya bir daha gelmez! Elinizi çabuk tutun!

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Paranız buhar olabilir! Yapmayanın parası yanacak!

Ziraat Bankası’ndan müjde üstüne müjde! Öyle bir kampanya yaptı ki...


Geri Dön