29 / 04 / 2024

Fixus Yapı, Unigarden Projesi, yeni yılın en cazip yatırımı olmaya aday!

Fixus Yapı, Unigarden Projesi, yeni yılın en cazip yatırımı olmaya aday!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

850 konut ve alışveriş merkezinden meydana gelecek olan Unigarden Projesi’nin, kira getirisinin 800 ila 1000 TL aralığında olması yatırımcının en önemli tercih nedenleri arasında.



Türkiye’nin en önemli eğitim kentlerinden Sakarya’da, Sakarya Üniveristesi’ne yürüme mesafesinde, Sakarya’nın tam kalbinde inşası başlayan “Unigarden Projesi”  850 konut ve  AVM’den oluşuyor. Hobi odaları, spor merkezi, kafeler ve restoranlardan oluşan yaşam merkezi öğrencilerin tüm sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılıyor. 


Yepyeni bir yaşam konsepti sunan  Unigarden  Projesi’nin, kira getirisinin 800-1000 TL aralığında olması yatırımcının en önemli tercih nedenleri arasında. Kira çarpanı düşünüldüğünde 10 yıl gibi kısa bir sürede kendini finanse eden Unigarden Projesi’nin ön satışları tamamlanmak üzere! “Yatırımcıya, kiralama hizmetinin satış sonrası destek ekibi tarafından verilecek olması projeyi benzerlerinden farklı kılıyor, yatırımcının kiralama kaygısını azaltıyor. Sadece Türkiye genelinde değil yabancı yatırımcının da projeyi tercih ediyor olması projenin farklılığını doğruluyor. 


Fixus Yapı, Unigarden Projesi, yeni yılın en cazip yatırımı olmaya aday!


2015’in en cazip yatırımlarından biri olmaya aday Unigarden da, firma bünyesinde 24 ay 0 faizli ödeme kolaylığı ile  120 aya kadar Banka kredisi imkanı bulabileceğiniz  ön satış fırsatını kaçırmamak için acele etmeniz gerekiyor!


Fixus Yapı Unigarden İletişim:

Telefon numarası: 444 61 54

www.fixusyapi.com


projeye sor



Geri Dön