05 / 05 / 2024

Fiyatları uçtu! İşte Mercedes-Benz C-Serisi Coupé 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Fiyatları uçtu! İşte Mercedes-Benz C-Serisi Coupé 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Alman otomobil üreticisi olan Mercedes-Benz’in C-Serisi Coupé modelinin Kasım ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. İşte, Mercedes-Benz C-Serisi Coupé 26 Kasım 2022 fiyat listesi…



C-Serisi Coupé artık hiç olmadığı kadar idmanlı görünüyor. C-Serisi Coupé, mükemmel formdaki gövdesi ile hayran bırakıyor. Dinamik hatlar, net ve kaslı yüzeyler saf sportif Coupé tasarımını ifade ediyor. Yeni tampon ve standart elmas görünümlü radyatör ızgarası gibi güçlü stil elemanları, özellikle güçlü ve bireysel bir karakter katıyor.

C-Serisi Coupé'de sürücüleri mükemmel egzersiz koşulları bekliyor. Magma grisi yeni döşeme seçeneğine sahip entegre görünümlü koltuk tertibatı sportif bir hava yansıtıyor ve sportif sürüşleri destekliyor. Açık gözenekli antrasit meşe ağacı veya açık gözenekli kahverengi ceviz ağacı süslemeler özel bir tarz katıyor.

Fiyatları uçtu! İşte Mercedes-Benz C-Serisi Coupé 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Öne çıkan konfor özellikleri:

* DYNAMIC BODY CONTROL sertliği seçilebilen süspansiyon
* ENERGIZING konfor paketi
* Ön camda sanal gösterge paneli

C-Serisi Coupé'nin çok sayıdaki sürüş yardım ve güvenlik sistemi, kullanıcıların yükünü hissedilebilir şekilde hafifletebiliyor.

Güvenlikte öne çıkan özellikler:

* Sürüş yardım paketi
* Park Paketi, 360 derece kamera ile
* MULTIBEAM LED farlar
* PRE-SAFE sistemi

Peki Mercedes-Benz C-Serisi Coupé'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz C-Serisi Coupé'nin teknik özellikleri ve 26 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön