Altın & Gümüş

Flaş haber... Altının gerçek fiyatı şimdi açıklandı! Görenlerin aklı çıktı

Altın fiyatları son 2 yılın en dip seviyelerine kadar geriledi. Ons altın dün 1700 doların altına düşerek 1695 dolardan işlem gördü. Altın fiyatları için flaş haber şimdi geldi. Altının gerçek değeri açıklandı. Bu hafta da değer kayıpları ile kapatmaya hazırlanan altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor

Altın fiyatları aralıksız üç haftadır düşüş eğiliminde. Bu hafta da değer kayıpları ile kapatmaya hazırlanan altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. 

Ons altın dün 1695 dolar seviyesine kadar gerilerken bugün tekrar 1700 dolar seviyesinin züwerinde işlem görüyor. Altın fiyatlarını görenler şok içerisinde takip ediyor. Altın fiyatları kaç liraya kadar düşecek? diye merak edenler için flaş haber şimdi geldi. Altın fiyatının gerçek değeri açıklandı.

ALTININ GERÇEK FİYATI ORTAYA ÇIKTI...

Piyasalarda bugün de oldukça hareketli. Ons altın bugün güne 1715 dolardan başlarken gram altın 1024 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Milyonlarca kişi altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken son dakika flaş haber geldi. Altın için gerçek fiyat açıklandı.

 

Quant Insight'a göre, yükselen faiz oranları ile güçlü ABD doları karşısında altın fiyatlarının ons başına 1.760 dolar civarında işlem görmesi gerekiyor.

Altın, gerçek değerinin yaklaşık yüzde 2 altında olduğu belirtildi. Buna rağmen Roberts tüccarların daha iyi bir giriş noktası bekleyebileceğini söyledi. Fed sürekli faiz oranlarını yükseltmeye devam ettikçe altının daha da düşmesini bekliyor.

BUGÜN KRİTİK GÜN...

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan kritik kararda. Bugün ise saat 15:15’te Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz artırım hamlesi gerçekleşecek.  ECB geçen ay 50 baz puan artırım ile son 11 yılın ilk faiz hamlesini gerçekleştirmişti. Bankanın bu ay 75 baz puanlık bir hamle ile sıkılaşma ivmesini artırması gündemde yer alıyor.

ONS ALTIN SON İKİ YILIN GERİSİNDE...

Ons altın fiyatları dün sabah 1695 dolar seivyesine kadar geriledi. Son 2 yılın en düşük seviyesi yaşanıldı. Gram altın ise aynı dakikalarda 990 TL seviyesine kadar geriledikten sonra tekrar yükselişe geçerek 1000 TL seviyesine yükseldi.