06 / 05 / 2024

Ford Fiesta’da zam şoku! Bir haftada tam iki defa zam geldi!

Ford Fiesta’da zam şoku! Bir haftada tam iki defa zam geldi!

Temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Ford, Fiesta modeline bir haftada tam iki defa zam yaptı. Ford, Fiesta modeline önce yeni ay doğrultusunda zam yaparken, daha sonra ise yeniden fiyat güncellemesine giderek 127 bin 600 TL değerinde bir zam daha yaptı.



Ford’un Fiesta modeline sahip olmak isteyenler bir hafta içinde iki defa zam şoku yaşadı. Temmuz ayı kapsamında yeni zam gelen Fiesta modeline şimdi de 127 bin 600 TL’lik yeni zam geldi.

Bu otomobilin Eko, Normal ve Spor sürüş modlarıyla sürüş tecrübenizi özelleştirebilirsiniz. Yeni Fiesta ST sürüşe biraz daha meraklı olan sürücüler için Eko yerine Performans modunu sunuyor. Sistem; gaz pedalı, direksiyon cevap süresi ve otomatik vitesli otomobillerde vites değişimi gibi çeşitli ayarları kendi kendine yapıyor. Dijital yol bilgisayarı tercih ettiğiniz ayarları yansıtır. Bunun yanı sıra, sadece en önemli bilgileri gösterdiği ‘sessiz’ modu bulunuyor.

Ford Fiesta’da zam şoku! Bir haftada tam iki defa zam geldi!

Aynı zamanda, elektrik motoru olarak işlev gören BISG, normal sürüş ve hızlanma esnasında daha fazla tork sağlamak amacıyla benzinli motorla, kesintisiz biçimde entegre oluyor.

Peki, iki zam sonrası Ford Fiesta modelinin yeni modeli ne kadar oldu? İşte detaylar...


Geri Dön