01 / 05 / 2024

Ford Focus 2022 fiyat listesi resmen uçtu!

Ford Focus 2022 fiyat listesi resmen uçtu!

Ford Focus, şubat ayına özel güncel fiyat listesini açıkladı. Peki Ford Focus şubat 2022 fiyat etiketleri nasıl? İşte Ford Focus güncel fiyat listesi...



Ford Focus 2022 fiyat listesi resmen uçtu!

Standart baz donanımı seviyesinden düşük olan Trend X model, konfor ve güvenliği birleştirerek dur kalk fonksiyonu ile geliştirilmiş Adaptif hız kontrol sistemi ve aktif park asistanı gibi sürücü destek sistemleri ile ön plana çıkıyor. Ergonomik tasarımı, şık, geniş iç mekanı ve karakteristik çizgileri ile kullanıcılarına üst düzey konforlu bir alan yaratıyor. Ford, Focus modelinde 6 veya 8 ileri otomatik ya da 6 ileri vitesli manuel şanzımanla güçlü ve yüksek yakıt tasarruflu motor seçeneklerini de bir arada sunuyor.

Ford Focus 2022 fiyat listesi resmen uçtu!

Dış tasarımı ve motor gücüyle dikkatleri üzerine toplama başarıyor. Yaya ve bisikletli algılama özellikli çarpışma önleme yardımcısı gibi yol güvenliğini arttıran üst düzey teknolojiler ile tasarlandı. Düşük donanım paketi Trend X, 1.5 litre EcoBlue dizel ve 1.5 litre Ti VCT benzinli motor seçenekleriyle alıcılarına sunuluyor. 1.5 litre EcoBlue 120 beygir, 1.5 litre Ti VCT 123 beygir motor gücüne kadar çıkabiliyor. Aracın, arka koltuklarının 60/40 oranında veya tamamen katlanabiliyor ve geniş bagaj alanına sahip.

Peki otomobil sektöründe önemli bir pazar payının sahibi olan Ford Focus'un fiyat etiketi ne?Detaylar haberimizde...


Geri Dön