30 / 04 / 2024

Ford Tourneo Connect'te bu aya özel fiyatlar! Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ford Tourneo Connect'te bu aya özel fiyatlar! Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ticari araç kullanıcıların en çok rağbet gösterdiği modellerden biri olan Ford Tourneo Connect için Ağustos ayına özel fiyatlarını açıklandı. Peki, Ford Tourneo Connect kaç lira? İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Ford Tourneo Connect te bu aya özel fiyatlar! Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ticari araç kullanıcılarının en çok tercih ettiği modellerden biri olan Ford Tourneo Connect için Ağustos ayına özel fiyatlar resmen açıklandı. 

Esnek oturma sistemi ile dikkat çeken Tourneo Connect, kullanım kolaylığı sunan bir sistemle birlikte standart ve opsiyonel donanım olarak sunulan bir dizi benzersiz teknoloji içeriyor. Kullanımı kolaylığı sunan sistemi ile ellerinizi direksiyondan çekmeden bağlantıda kalmanızı sağlayarak, hızınızı takip edip çevrenizdeki yayaları koruyor.

Ford Tourneo Connect, sürücünün hız sabitleyicisini artırmak ve onu daha yol dostu hale getirmek için tasarlanan Akıllı Hız Sabitleyici’yle birlikte geliyor.

Ford Tourneo Connect, 1.5 EcoBlue dizel motoruyla da çıtayı en yukarıya çekiyor. 8 ileri otomatik şanzıman ile de rekabette muadillerinin bir adım önüne geçiyor. Tourneo Connect'in gerektiğinde otomatik olarak yanan farları birçok kişinin beğenisini kazandı. Otomatik park sistemi ile Tourneo Connect, aracı paralel veya dikey bölgelere park etmeye yönlendirilerek kullanılabiliyor.

Peki, Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? İşte, Ford Tourneo Connect’in 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön