29 / 04 / 2024

Fossil, yenilenmiş Gen 6 akıllı saatini duyurdu! Fiyatı ne kadar olacak?  17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Fossil, yenilenmiş Gen 6 akıllı saatini duyurdu! Fiyatı ne kadar olacak?  17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Fossil Gen 6 Wellness Edition, şık tasarımı, yükseltilmiş fitness takibi ve en yeni Wear OS yazılımıyla görücüye çıktı. Peki fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Fossil, yeni akıllı saati Gen 6 Wellness Edition’ı tanıttı. Fitness odaklı olan Gen 6'nın sportif ve ince ayarlı bir tasarımı bulunuyor. Peki Gen 6 Wellness Edition'ın teknik özellikleri ile neler sunuyor? İşte detaylar...

Gen 6 Wellness Edition’ın dikkat çeken özellikleri!

Yeni Gen 6 Wellness Edition kavisli, şık ve paslanmaz çelik kenarlarıyla dikkat çeken bir tasarıma sahip. Görünüm olarak Wear OS akıllı saatler içinde öne çıkıyor. Gen 6'da, 1.28 inç ekran bulunuyor ve 44 mm’lik bir kasa içinde geliyor.

Snapdragon 4100+ tarafından desteklenen bu cihaz, Google’ın akıllı saat işletim sistemi olan Wear OS 3 kullanıyor. Ayrıca Gen 6 Wellness Edition'da 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı bulunuyor. Bunun yanında Gen 6 Wellness Edition YouTube Music, Spotify ve Facer gibi uygulamaları da destekliyor.
Fossil Gen 6 Wellness Edition'da, kan oksijen seviyesi ölçümü, otomatik egzersiz algılama, kalp atış hızı ve VO2 Max kullanarak kardiyo fitness tahminleri dahil olmak üzere sağlık ve fitness verilerini kaydeden Wellness isimli uygulama yer alıyor. Bu uygulama, antrenmanların dışında gelişmiş uyku takibi de yapıyor. İlaveten, Gen 6 Wellness Edition, bir antrenman sırasında kalp atış hızınızı sürekli olarak takip edebiliyor ve kullanıcının hareketlerine bağlı olarak antrenmanları otomatik olarak değiştirebiliyor.


Geri Dön