30 / 04 / 2024

Four Winds Residance kaliteli yaşam uzmanı!

Four Winds Residance kaliteli yaşam uzmanı!

Taş Yapı, Four Winds Residence ile delüks ve kaliteli bir yaşamı hayata geçiriyor. Proje; Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun "kaliteli vasatn fpkpfpsine göre tasarlanmış yenilikçi uygulamaları ile zenginleştirildi.



Taş Yapı'nın İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde inşa edeceği Four VVinds; tarihi yanm adadan Prens Adalan'na kadar uzanan bir manzarasıyla dikkat t çekiyor. 44 dönüm arazi üzerine kurulan Four VVinds, mimaride mükemmelliğin yakalandığı 4 bloktan oluşuyor. İç mimarisi, tasanm değeri ve sunduğu yaşam kalitesiyle İstanbul'da yeni bir 'residence' dönemi başlatan Four Winds, kişiye özel hizmetler ve Bağdat Caddesi'nin merkezinde doğarım dokusunu hisssettirecek peyzaj mimarisine sahip bir yaşamı ev sahiplerine sunmayı vaad ediyor. 


DENİZ VE ŞEHİR MANZARALI 


4+1,3+1 ve 2+1 daire tiplerinin mevcut olduğu projede, metrekareler 350 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Geniş ve deniz ve şehir manzaralı salonlar, konforlu odalar, giyim odalan, farklı dekorasyon alternatifleriyle mutfaklar projenin mimari özelliklerinin yoğun ilgi görmesini de sağlamış oldu.

 

MÜFTÜOĞLU İMZASI VAR 


O "Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam, her şeyden önce yaşadığınız yerden başlar" sözleriyle mekân ile sağlıklı yaşam olgusunu buluşturan Prof. 

Dr. Osman Müftüoğlu ve ekibi, projeyi "kaliteli yaşam" felsefesine göre tasarlanmış yenilikçi uygulamalarla zenginleştirdi. 


Yeni Şafak


Geri Dön