28 / 04 / 2024

Fuzul Ev kampanyası!

Fuzul Ev kampanyası!

Fuzul Ev kampanyası kapsamında çekilişli, peşinatlı erken teslim, vade ortası veya ara ödemeli erken teslim sistemi ile ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede faizsiz, peşinatsız ödeme yapılabiliyor.



Fuzul Ev kampanyası ile taksitlerinizin tamamı faizsiz ve vade farksız ödeniyor, taksit dondurma işlemi uygulanıyor, ödeme sıkıntısı yaşandığı zorunlu hallerde, sistemden ayrılabiliyor. 


Fuzul Ev kampanyası!


Vade ortası sistem!

Bu sistem ile faizsiz, çekilişsiz ve vade farksız ödeme yapılıyor. Taksit ödemelerinin yarısında konut sahibi olunabilen sistemde gruplar 11 aydan 121 aya kadar devam ediyor.


Ara ödemeli erken teslim sistemi!

Peşinatsız ödeme seçeneği sunan bu sistemde yapılan her ara ödeme, taksit rakamlarını düşürüyor ve taksit ödemelerin ortasından önce teslimler gerçekleşiyor. 


Peşinatlı erken teslim sistemi!

Tüm taksitlerin sabit olduğu peşinatlı erken teslim sisteminde vade farksız ve faizsiz ödeme yapılıyor. Projede peşinat tutarı ne kadar yüksek olursa, teslimler o kadar erken gerçekleşiyor. Peşinat tutarına bağlı olarak da taksit tutarları düşüyor.


Çekilişli sistem!

Çekilişli sistemden ev sahibi olmak isteyenler vade miktarına uygun olan bir grup seçiyor. Kişi sayısına eşit olan gruplar 40, 60, 80, 100 ve 120 olarak numaralandırılıyor.


Gruba katılan kişi sayısı ile vade miktarı da aynı olan bu sistemde her ay yapılan çekilişle, gruplara dahil olan bir kişi ev sahibi oluyor. İlk aylarda ev sahibi olan kişiler; grupta yer alan diğer kişilere belli bir oranda kira yardımında bulunuyor.


Fuzul Ev iletişim

Telefon: 444 6 313

Web: http://fuzulev.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön