08 / 05 / 2024

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.



Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren açıklamasında bazı spor dallarını da tekrar adaya taşıyacaklarını dile getiren Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nı Galatasaray'a kazandıran kişilere çok teşekkür ettiklerini kaydederek, uzun zamandır üyelerinin adadan faydalanamadıklarını dile getirdi.

Yaptığı açıklamada geçmiş yönetimlerin de büyük katkısı olduğunu kaydeden Özbek, "Galatasaray Adası, bugün Galatasaraylıların. Sayın Cumhurbaşkanı'ma, Sayın Bakanı'ma, kamuda bize destek veren, emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum." şeklinde açıklamalar yaptı.

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

"Galatasaray için önemli bir oluşumdu. Bundan sonra Galatasaraylılara hizmet edecek ada. Geçmişte olduğu gibi Galatasaraylıların buluşma noktası olacak." diyen Dursun Özbek, özellikle Avrupa yakasında Galatasaray Kulübü üyelerinin buluşma noktalarında eksiklik olduğunu kaydederek, karşı tarafta Kalamış olduğunu burada da ada olduğunu söyleyen Dursun Özbek, tamamen bir sosyal tesis olarak Galatasaray üyelerine hizmet vereceğini kaydederek, en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacaklarını ve bütün Galatasaraylıları bundan sonra adaya beklediklerini dile getirdi.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Galatasaray, Düşler Vadisi projesinden 2.4 milyar TL gelir sağlayacak!

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!


Geri Dön