28 / 04 / 2024

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen "AK Parti Şehir Buluşmaları"ndaki konuşmasında depremler sürecinde bölgeye yardım gönderen vatandaşlarla iftihar edilmesi gerektiğine değindi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, deprem bölgesindeki vatandaşları güvenli konutlara yerleştirene kadar bölgeden ayrılmayacaklarına değinen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki burada yaklaşık olarak 30 bin konutun inşaatına başladıklarını belirterek, şu kadar köy evi, şu kadar şey diye saymak istemediğini rakamların hepsinin kendilerinde mevcut olduğunu söyledi.

9 binden fazla, geneli şehir merkezinde olan inşaatlara başladıklarını söyleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 225 kadar da iş yerinin inşaatına başladıklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir şeye daha karar verdiklerini belirterek, "Özellikle Kahramanmaraş merkezdeki inşaatları biz devlet olarak üstlendik. İnşallah biz yapacağız ve bunlar da örnek olsun istiyoruz. Bu bölgede çalışan ünlü mimar arkadaşlarımız var. Söz konusu bu bölgenin planlamalarını getirdiler. Meydan projesini de getirdiler. İçeride heyet olarak bunlara bakacağız." dedi.

Paylaşılan detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki açıklamasında "İki üç sene içerisinde bütün inşaatlar tamamlandığında emin olun giden kardeşlerimiz yeniden dönmüş olacak." diye konuştu.

Galatasaray, Kahramanmaraş ta kalıcı konut inşa edecek!

- Galatasaray Kulübü, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de Kahramanmaraş'ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Paylaşılan bilgilere göre, kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine de değinen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 600 kadar konteyner kenti açtıklarını ve yaşamın başladığını söyledi.

Aktarılan bilgilere göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek geçen geldiğinde de ziyaret ettiğini belirterek, bu defa bakanımız ile yaptıkları mutabakat çerçevesinde kalıcı konut yapmak istediklerini söyledi.

Buradan insan göçünün ekonomiye büyük zararı olduğuna değinen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, onun engellenmesi için burada olduğunu söyledi.

"Sayın Bakanım da davet etti, yeri teslim etmek üzere biz de sizin yaralarınıza merhem olmak için Galatasaray Spor Kulübü olarak elimizden geleni yapacağız." diyen Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Galatasaray olarak burada olduklarını söyledi.

Gerçekleştirilen programa, milletvekilleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve partililer katılım sağladı.
 

Yatırımcıların yeni rotası belli oldu! O illere talep gittikçe artıyor!

TOKİ Kayabaşı Fenertepe için tarih belli oldu! İstanbullular 306 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

8 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!


Geri Dön