14 / 05 / 2024

Galaxy S23'ün yeni bir versiyonu geliyor

Galaxy S23'ün yeni bir versiyonu geliyor

Samsung'un, Galaxy S23'ün yeni bir versiyonunu düşük bütçeli akıllı telefon kullanıcılarına sunarak bu yıl bir bütçe amiral gemisi için "Fan Sürümü"  formülünü geri getireceği bildiriliyor.



Alternatif bir yol da, Galaxy S23 FE raflara çıkmaya hazır olana kadar Samsung'un Galaxy S22'yi sonlandırması.
 Samsung, ABD'de Galaxy S21 Telefon, zengin özelliklere sahip bir Android deneyimi ile birlikte sunduğu sağlam özellikler var.

Özellikle, Galaxy S23 FE, birinci sınıf Galaxy-A kardeşlerinin pahasına gelebilir. Özellikle, Galaxy A7x serisi. Samsung'un, Galaxy A73'ün yerini alması beklenen Galaxy A74'ü baltalamayı planladığı bildiriliyor. O telefon, hoş görünümüne ve çekici teknik özelliklerine rağmen Galaxy S21 FE'nin oyun alanına girdi. Samsung'un seriyi kısaltması mantıklı olacaktır.

Galaxy S23 ün yeni bir versiyonu geliyor

Kesme bloğuna hangi cihaz girerse girsin, Galaxy S23 FE'nin neler sunabileceğini görmek beni gerçekten heyecanlandırıyor. Bir tasarım yenilemesi hoş bir değişiklik olurdu, çip yükseltmesi de harika görünüyor ve - Samsung cihazlarının mevcut yazılım güncelleme yörüngesi göz önüne alındığında - yaklaşan telefon büyük bir değer olacak şekilde şekilleniyor. Umalım da kamera algoritmaları parlatılsın ve kullanıcılar ısınma sorunları yaşamasın.

Renk Değiştiren arka panelli Vivo Y100 piyasaya çıktı

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

Bu oyun rekor kırmıştı! Artık Game Pass'e geldi


Geri Dön