17 / 05 / 2024

Bu oyun rekor kırmıştı! Artık Game Pass'e geldi

Bu oyun rekor kırmıştı! Artık Game Pass'e geldi

Xbox, şubat ayının bitimine değin Bannerlord dahil Game Pass kütüphanesine ilave edeceği oyunları duyurdu. Bugün erişilebilir hale geldi.



Xbox, Microsoft'un video oyun konsolu serisidir. İlk Xbox konsolu, 2001 yılında piyasaya sürülmüştür. Xbox, oyun oynamak,  film ve televizyon izlemek, müzik dinlemek ve diğer multimedya işlevleri gibi çeşitli eğlence seçenekleri sunar. Xbox ayrıca bir online oyun servisi olan Xbox Live'a da sahiptir, bu sayede oyuncular dünya genelinde birbirleriyle oyun oynayabilirler. Xbox konsolu, çeşitli modellerde mevcuttur ve her model, farklı özellikler ve donanım seçenekleri sunar.

Oyun konsollarında yakaladığı başarı ivmesini Xbox Game Pass abonelik hizmetiyle sürdüren Microsoft, listesine her ay yeni oyunlar ilave devam ediyor. Firmanın yaptığı açıklamaya göre şubat ayının sonuna kadar Mount and Blade Bannerlord dahil 6 yeni oyun Game Pass kütüphanesine ilave edilecek.

Bu oyun rekor kırmıştı! Artık Game Pass e geldi

Bannerlord dahil 6 oyun Game Pass kütüphanesine ekleniyor!

İfade etmiş olduğumuz gibi Xbox, Game Pass kütüphanesine 6 oyun ilave edecek. Üstelik Mount and Blade Bannerlord bugünden itibaren Game Pass abonelerinin  erişimine açılmış halde. Öteki oyunların listesi ise şu şekilde:

Madden NFL 23 – Konsol ve PC

SG Gundam Battle Alliance – Bulut, Konsol ve PC
Mount ve Blade II: Bannerlord – Game player : Bulut, Konsol ve PC
Cities Skylines – Remastered – Bulut, Game player : Xbox Series X|S
Shadow Warrior 3: Definitive Edition – Bulut, Game player : Konsol ve PC
Atomic Heart – Bulut, Konsol ve PC

 


Geri Dön