14 / 05 / 2024

Garanti BBVA Emeklilik’ten EYT’lilere kaçırılmayacak teklif! BES’e katılanlara 4 bin TL Garanti!

Garanti BBVA Emeklilik’ten EYT’lilere kaçırılmayacak teklif! BES’e katılanlara 4 bin TL Garanti!

Garanti BBVA Emeklilik, EYT kapsamında emekli olanlara ikinci emeklilik fırsatı sunuyor. EYT’lilere özel bir kampanya hazırlayan şirket, birikimlerini bireysel emeklilik sistemine taşıyanlara 4 bin liraya kadar ulaşan tutarda hediye kazanma imkanı veriyor



Garanti BBVA Emeklilik, EYT kapsamında emekli olanlara özel ve oldukça cazip bir kampanya hazırladı. Mayıs ayı boyunca 100 bin lirasını bireysel emeklilik sistemine (BES) yatıranlara 4 bin liraya kadar ulaşan miktarda hediye kazanma fırsatı sunuyor. EYT’liler, sisteme yatırdıkları tutarlar için yüzde 30 devlet katkısından hemen yararlanabilirken, ayrıca çeşitli sosyal aktivitelerden de ücretsiz bir şekilde yararlanma imkanına kavuşacaklar.

Garanti BBVA Emeklilik’ten EYT’lilere kaçırılmayacak teklif! BES’e katılanlara 4 bin TL Garanti!

Garanti BBVA konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, EYT kapsamında emekli olup kıdem tazminatını BES’te değerlendirmek isteyenlere özel bir kampanya sunduğunu bildirdi. Kampanya kapsamında sisteme katılanlar, aynı zamanda Garanti BBVA Emeklilik şirketinin müşterileri için tasarladığı iyi yaşam platformu ‘Sağlıklı Yaşa’da, fitness’dan yogaya, sağlıklı beslenmeden mindfullnes’a kadar çok sayıda etkinlikten ücretsiz olarak yararlanacak. BES sistemine katılanlar ayrıca dilerlerse yüzde 37’ye ulaşan indirim fırsatı ile Tamamlayıcı Sağlık Sigortası da yaptırabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön