26 / 07 / 2024

Garanti BBVA Emeklilik’ten EYT’lilere kaçırılmayacak teklif! BES’e katılanlara 4 bin TL Garanti!

Garanti BBVA Emeklilik’ten EYT’lilere kaçırılmayacak teklif! BES’e katılanlara 4 bin TL Garanti!

Garanti BBVA Emeklilik, EYT kapsamında emekli olanlara ikinci emeklilik fırsatı sunuyor. EYT’lilere özel bir kampanya hazırlayan şirket, birikimlerini bireysel emeklilik sistemine taşıyanlara 4 bin liraya kadar ulaşan tutarda hediye kazanma imkanı veriyor


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


İKİNCİ EMEKLİLİK İMKANI

Göçer, bireysel emeklilik sistemine katılanların birikimlerini hisse senedi, metaverse veya sürdürülebilirlik gibi çeşitli fonlarda değerlendirebildiğini, böylece hem birikimlerinin değerini koruyabidiğini hem de fon getirilerinden daha çok kazandıklarını kaydetti. BES sistemine katılanların birikimlerinin güvenli bir yatırım aracında kazançlı bir şekilde büyümeye devam edeceğini ifade eden Göçer, ikinci emeklilik hakkını dijitalden başlatmak isteyen müşteriler için de aylık ödeme tutarlarına göre ek fayda kazanabilecekleri kampanyalarının da devam ettiğini söyledi.

Göçer, EYT’lilere seslenerek BES yaptırarak ikinci emeklilikleri için bugünden adım atmalarını ve geleceklerine yatırım yapmalarını önerdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön