07 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan flaş hamle! Emeklilerin yüzünü güldürecek promosyon açıklandı

Garanti BBVA'dan flaş hamle! Emeklilerin yüzünü güldürecek promosyon açıklandı

Milyonlarca emekliyi yakından alakadar eden haber Garanti BBVA'dan yapıldı. Bankalar arda arda promosyon ücretlerini sunarken Garanti Bankası da Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. İşte güncel emekli promosyon rakamları.



Milyonlarca emekli vatandaş geride bıraktığımız sene emekli promosyon rakamlarına ağırlık verirken bu hal bankalar içinde ciddi rekabet ortamının oluşmasına sebep olmuştu.

En çok müşteriye sahip olabilmek için en çok rakamları ödemeye çalışan bankalar da bu aşamada ortam kızışırken 2023 senesinde emekli aylığına gelen zam sonrası emeklilerde alaka çok daha büyümüştü. Hal böyle iken Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. İşte Nisan ayı güncel emekli promosyonları.

Garanti BBVA dan flaş hamle! Emeklilerin yüzünü güldürecek promosyon açıklandı

Garanti BBVA emekli promosyon sayısı;

Garanti BBVA’da emekli aylığı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL içinde olan emeklilerimize 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL içinde olan emeklilerimize 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL bedelinde nakit promosyon avantajı verilmektedir. Promosyon avantajından 1 – 30 Nisan 2023 tarihleri içine gelir veya aylıklarını 3 sene süre ile Garanti BBVA’dan almayı garanti eden emekli müşterilerimiz faydalanabilir.

Kur Korumalı Mevduatı değerlendirenler dikkat! 

Gübre fiyatlarına dev indirim! Çiftçiler bu habere bayram edecek

Evlenmek üzereyseniz masraf için kara kara düşünmeyin! İzpacınıza devlet ortak oluyor! Bu fırsatı kaçırmayın


Geri Dön