12 / 05 / 2024

Garanti BBWA kesenin ağzını açtı! Mobilden başvurana bin TL hediye!

Garanti BBWA kesenin ağzını açtı! Mobilden başvurana bin TL hediye!

Bankalar bir bir kampanya düzenleyerek müşterilerine yeni fırsatlar tanımaya devam ediyor. Bu çerçeve, yeni kampanyasının duyurusunu yapan Garanti BBWA, kampanya şartlarını sağlayan müşterilerine bin TL hediye edeceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • 1 Mayıs- 31 Mayıs 2023 tarihlerinde Garanti BBVA Mobil uygulamadan ya da resmi internet sitesinden aylık en az bin TL ödemeli DijiBES & Çocuklara DijiBES planı başlatan herkes, sözleşmelerine bin TL ek fayda almaya hak kazanacaktır.

  • Herhangi bir neden yüzünden bin TL ve üzeri ödemeli DijiBES veya Çocuklara DijiBES yaptırma işlemi yarıda kalan kişiler Garanti BBVA Emeklilik İletişim Merkezi aracılığı ile E-Meklilik planına katılarak bireysel emekliliğini başlatabilir ve aynı zamanda, kampanyadan faydalanabilir.

Garanti BBWA kesenin ağzını açtı! Mobilden başvurana bin TL hediye!

  • Kampanyaya katılım, bireysel emeklilik sözleşmesi temelli olacaktır.

  • Söz konusu kampanyadan yararlanmak için bireysel emeklilik sözleşmesinin yürürlükte ve aynı zamanda düzenli ödeme statüsünde olması gerekmektedir.

  • Kampanya koşullarında Çocuklara DijiBES & DijiBES ya da E-MEKLİLİK planı ile gerçekleştirilen ve en düşük aylık katkı payı tutarı bin TL olan sözleşmelerde ilk 6 ay süresince her ay düzenli ödeme yapılması halinde, altıncı ayı takip eden ayın sonuna kadar 500 TL ek fayda ödemesi ilgili sözleşmeye ek katkı payı olarak aktarılacaktır.

  • İkinci altı ay süresince de en düşük katkı payı tutarı (bin TL) ile aylık düzenli ödemenin yapılması halinde yine altıncı ayı takip eden ayın sonuna kadar 500 TL ek fayda ödemesi, ilgili sözleşmeye ek katkı payı olarak aktarılacaktır.

DETAYLAR VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

İslam Memiş’ten seçim öncesi son uyarı: ‘Sakın tuzağa düşmeyin!’

Aman dikkat! İkinci tur sonrası konut fiyatları resmen tavan yapacak!

Emekli maaş tablosu sil baştan değişti! Emekli maaşlarına ilişkin en yeni bilgiler burada!


Geri Dön