29 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.



Tapucom, yine Türkiye’de bir ilk olan yeni iş modeliyle gayrimenkul sektöründe dinamikleri değiştirmeyi sürdürüyor. Değerinde tapu satmanın en hızlı yolu Tapucom ile artık yetki belgeli gayrimenkul danışmanları sıfır maliyetle gayrimenkul satışı yapabilecek. Bilgi ve fiyat şeffaflığına dayanan iş modeliyle dikkat çeken Tapucom tarafından sürdürülen tüm süreçler taşınmaz ticareti yönetmeliği kapsamında yürütülüyor. 

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Yeni iş modeli: Yeni nesil gayrimenkul danışmanlığı 

Yeni nesil gayrimenkul danışmanlığı anlayışında Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak. Hem de danışmanlar hiçbir sabit masraf ödemeesi yapmadan bu sisteme ücretsiz şekilde katılabilecekler. 

Yeni nesil gayrimenkul danışmanlığı, gayrimenkul danışmanının her tür gereksinimine destek olan kurumsal ve teknolojik altyapının sağlandığı, tamamen dijitalleşmiş bir gayrimenkul danışmanlığı tecrübesi şeklinde de tanımlanabilir. 

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Sıfır maliyetle gayrimenkul satmak mümkün

Bireysel gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle gayrimenkul aracılığı fırsatı sağladıklarının altını çizen Tapucom İş Geliştirme Direktörü Güven Açık, “Danışmanlar, çalışacakları bölgeyi belirtmelerinin ardından çağrı merkezimiz Tapu.com ’a gelen satıcı taleplerini danışmana yönlendiriyor, ardından birebir görüşmeler danışman tarafından gerçekleştiriliyor. Danışmanların, tüm basılı malzeme giderlerini, emlak sitelerinde çıkacakları ilan masraflarını biz karşılıyoruz. Ayrıca, danışmanlara ait portföyleri Tapu.com’un kendi geliştirdiği performans pazarlama teknolojisi sayesinde sosyal medyada da yoğun bir kampanya ile destekliyoruz” diye konuştu. 

Tapucom’un sunduğu iş modelinde Tapucom çağrı ekibi alıcılardan ve satıcılardan gelecek telefonları da karşılayarak danışmanların en çok zamanını alan telefon cevaplama, alıcı-satıcı bulmak amacıyla Bölge Çalışması gerçekleştirme, fiyat ve rekabet araştırması gibi konuları teknoloji altyapısıyla çözüme kavuşturuyor. Danışmanlara yalnızca mülk sahibinden Temsil Yetkisi almak ve gerçek müşterilere servis sonunda teklif alıp işlemi tamamlamak kalıyor. 

Tapucom, tüm süreci şeffaf bir şekilde yönetiyor

Sistemde, iş süreçlerinin büyük kısmı Tapucom üzerinden dijital şekilde gerçekleştiriliyor ve bu şekilde evrak kullanımı da neredeyse tamamen ortadan kaldırılıyor. Tapucom, gayrimenkul sahiplerinin ve müşterilerin şeffaf şekilde gelişmeleri takip edebildiği ve bilgilendirildiği bir ortam sunarken, danışmanın eğitim ve mentorlüğü de görüntülü görüşme platformları üzerinden yapılıyor.

Bireysel gayrimenkul danışmanları, Tapucom’da hiçbir masraf ödemeden hem kendi aldıkları portföyleri sisteme ekleyebiliyor hem de Tapucom tarafından sunulan tek yetkili portföyleri satışa çıkarabiliyorlar.

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor

Bu iş modeliyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Güven Açık, “Bu sistemde çalışacak gayrimenkul danışmanlarının mutlaka taşınmaz ticareti yetki belgesine sahip olması gerekiyor. Ayrıca danışman adaylarının; üniversite mezunu, kendi şirketini kurmuş ve fatura kesebilir durumda da olması lazım. Adayların, sektörde en az bir yıl deneyimi ve 100 saatlik eğitimini tamamlamış olduğunu belgeleyebilmesi gerekiyor. Danışmanlarımıza yaklaşık 20’ye yakın eğitim ve atölye çalışması sunuyoruz. Bunlar hem ana dallarda hem de ihtisas konularında olabiliyor. İlgilenen adayların başvurularını sayfamıza bekliyoruz: https://wwwtapucom/gayrimenkul-danismani” açıklamasında bulundu.

Gayrimenkul sektöründe öğrenebilen öneri motoru dönemi!

Tapucom 1 milyar TL değerinde gayrimenkulü nakde çevirdi!

 


Geri Dön