10 / 05 / 2024

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.



29 Ekim'da teslim edilecek

Adalet eski Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül,  beraberinde Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İslahiye'deki deprem konutlarında tamamlanan örnek dairesinde incelemeler yapmıştı.

Gaziantep İslahiye deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Söz konusu konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül gazetecilere yaptığı açıklamada deprem konutlarında inşa çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.

Yaptığı açıklamada örnek daireyi beğendiklerini kaydeden Adalet eski Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, şöyle konuştu: "Gerçekten 1. sınıf malzeme kullanılmış her yönüyle çok kaliteli ve güvenli bir konut inşasını yerinde görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu daireler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetişecek. Buradaki toplam 402 konutumuz, inşallah belirlenen sürenin de öncesinde de sahiplerine teslim edilecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'Vatandaşlarımızı güvenli bir biçimde kendi evlerine yerleştireceğiz.' diye paylaşmıştı. Bugün bunun neticelerini görüyoruz. Cumhurbaşkanımız 11 şehirdeki çalışmaların her aşamasını takip ediyor."

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!


Geri Dön