27 / 04 / 2024

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.



Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül,  beraberinde Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İslahiye'deki deprem konutlarında tamamlanan örnek dairesinde incelemeler yaptı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül gazetecilere yaptığı açıklamada deprem konutlarında inşa çalışmalarının hızla sürdüğünü dile getirdi.

Gaziantep İslahiye deki deprem konutları 29 Ekim de teslim edilecek!

Açıklamasında örnek daireyi beğendiklerini kaydeden Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, şöyle konuştu: "Gerçekten 1. sınıf malzeme kullanılmış her yönüyle çok kaliteli ve güvenli bir konut inşasını yerinde görmekten büyük sevinç duyuyorum. Bu konutlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetişecek. Burada toplamda 402 konutumuz, inşallah belirlenen sürenin de öncesinde de sahiplerine teslim edilecek. Cumhurbaşkanımız 'Vatandaşlarımızı güvenli bir biçimde kendi evlerine yerleştireceğiz.' diye paylaşmıştı. Bugün bunun neticelerini görüyoruz. Cumhurbaşkanımız 11 şehirdeki çalışmaların her aşamasını takip ediyor."


Geri Dön