29 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi Doğanca Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, bölgede inşa edilen sosyal tesisin 3 ay sonra açılacağını söyledi.



Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi Doğanca Mahallesi’nde yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Tahmazoğlu, bölgede inşa edilen sosyal tesisin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Doğanca Mahallesi Taziye Evi’nin inşaat çalışmalarını değerlendiren Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak her mahalleye bir sosyal tesis projemiz kapsamında, Doğanca Mahallemize sosyal tesisimizi inşa ediyoruz. Daha önce köy olan mahallerimizin parklarını ve yollarını tamamlamıştık. Şimdi de sosyal tesislerini tamamlamak için çalışıyoruz. İnşallah 2-3 ay içerisinde bu tesisimizi de tamamlayıp mahallemizin hizmetine sunacağız. Tesisimizin şimdiden Doğanca Mahallemize ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Doğanca Mahalle Muhtarı Mehmet Baysal, yapılan tesisten dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerini ileterek, “Başkanımız sağ olsun her türü imkânı bize sağlıyor. Mahallemize bir sosyal tesis inşa ediyorlar. Mahalle sakinlerimizin birçok ihtiyacını giderecek bir tesis olacak. Kendisine ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Geri Dön