15 / 05 / 2024

Genç yatırımcı borsadan 2 senede 8 milyon dolar kazanarak milyoner oldu! İşte borsada milyon dolar kazandıran 4 formül..

Genç yatırımcı borsadan 2 senede 8 milyon dolar kazanarak milyoner oldu! İşte borsada milyon dolar kazandıran 4 formül..

Borsaya yatırım yapan 24 yaşındaki Jack Kellogg isimli yatırımcı 2 senede 8 milyon doların üzerinde para kazandı. İşte milyonerin alış ve satış için rehber olarak kullandığı 4 gösterge...



24 yaşındaki Jack Kellogg 2020-2021 yıllarında günlük borsa işlemlerinden toplam 8 milyon dolar kazanan bir yatırımcı olarak tanınıyor.

Jack Kellogg isimli yatırımcı 2 senede 8 milyon doların üzerinde para kazandı. 24 yaşındaki genç milyonerin alış ve satış için rehber olarak kullandığı 4 gösterge dikkat çekti.

Sözcü'de yer alan detaylara göre, 2017 yılında yatırım yolculuğuna sadece 7 bin 500 dolar ile giren Kellogg, 2020 yılındaki borsa çöküşü, 2021 yılındaki boğa piyasası ve geçen seneki ayı piyasası dahil olmak üzere farklı şartlarla karşılaştı ve hepsinin üstesinden geldi.

Kellog’un acemi bir yatırımcıyken multimilyonere dönüşen serüveni hevesli yatırımcılar için değerli bilgiler sunuyor.

Genç yatırımcının başarı sırrı ise temel göstergeleri anlamaktan, çeşitli piyasa şartlarına uyum sağlamaktan ve ticaretin psikolojik yönlerinde uzmanlaşmaktan geçiyor.

Genç yatırımcı borsadan 2 senede 8 milyon dolar kazanarak milyoner oldu! İşte borsada milyon dolar kazandıran 4 formül..

İŞTE GENÇ MİLYONERİN MİLYONER OLMA FORMÜLÜ

24 yaşındaki Jack Kellogg bu başarıyı nasıl elde etti? sorusu yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte o formüller...

ABD merkezli finans haber sitesi Benzinga’da paylaşılan bir makaleye göre Kellogg’un başarısı 4 temel göstergenin doğru kullanılmasından kaynaklandı. 

Bu göstergele; hacim ağırlıklı ortalama fiyat (VWAP), hacim, doğrusal regresyon, destek ve direnç çizgileri oldu.

Hacim ağırlıklı ortalama fiyat, hisse senetleri için ödenen ortalama tutarı gösterirken Kellogg’un pozisyonlara çok geç ya da elverişsiz fiyatlarla girmekten kaçınmasına yardımcı oldu. 

Ayrıca Kellogg pozisyondan çıkmak için uygun zamanı da hacim ağırlıklı ortalama fiyat bazında belirledi.

Doğrusal regresyon göstergesi, Kellogg’un hisse fiyatı eğiliminin yönünü ve olası yön değişikliklerini çözümlemesinde yardımcı oldu.

Bu gösterge ile, fiyat hareketlerinin aralıklarını, oynaklığı ve ortalamaları göstermeye destek oldu. Doğrusal regresyon, hisse senedi fiyat eğiliminin daha güvenle tahmin edilmesini sağladı.

Hisse senetlerinin işlem hacmi, fiyatta olası bir tersine dönme yaşanıp yaşanmayacağının tahmin edilmesini kolaylaştırırken destek ve direnç çizgilerinin başarı ile çizilmesi ise hisse senedi fiyatının alış ya da satış eğilimini belirlemeye yardımcı oldu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Gemlik Körfezi'ndeki 3.5'lik deprem bir haberci! Marmara'da hazırlıklar hızlanmalı! 

Mayıs ayında en çok satılan otomotiv markaları tek tek sıralandı!


Geri Dön