28 / 04 / 2024

Gençlere vergi muafiyeti! ÖTV alınmayacak

Gençlere vergi muafiyeti! ÖTV alınmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci turda seçimi kazanması halinde gençlere müjdeyi verdi. Gençlere ÖTV'siz telefon ve bilgisayar vergisi muafiyeti verildi. İşte tüm detaylar...



Gençlere ÖTV'siz telefon bilgisayar müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti seçim beyannamesi açıklamasında önemli müjdeler de açıkladı. Bunların başında da ÖTV muafiyeti müjdesi geldi. İşte tüm detaylar...

ÖTV'SİZ CEP TELEFONU BİLGİSAYAR ALMA ŞARTLARI NELERDİR?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesinde önemli müjdeler açıkladı. En çok dikkat çekeni ise ÖTV muafiyeti müjdesi olarak belirlendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu konuya dair, "Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacak, aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz." ifadesini kullandı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön