27 / 04 / 2024

Realty Plus, rotasını yurt dışına çevirdi!

Realty Plus, rotasını yurt dışına çevirdi!

Realty Plus Türkiye, yabancılardan oluşturduğu yurt dışı satış departmanı ile yabancılara gayrimenkul pazarlayacak



Türkiye’de 2011 yılından bu tarafa faaliyet gösteren uluslararası gayrimenkul danışmanlığı firması Realty Plus, sektördeki gayrimenkul stokunu dış pazara yönelerek eritmeyi hedefliyor. Bu amaçla özellikle Arap yarımadasına yönelik satış yapabilmek için yabancıların da dahil olduğu, tamamen profesyonel bir pazarlama departmanı oluşturduklarını belirten Realty PlusTürkiye kurucusu ve genel müdürü Hüseyin Altaş; yabancılara yönelik mülk satışına ilişkin yasal düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle birlikte, ellerindeki projelerin yurt dışı pazarlamasını hızlandıracaklarını belirtiyor. Şu anda Çekmeköy, Yenidoğan, Kartal, Zekeriyaköy ve Merter bölgelerinde alternatif konut projelerinin satış ve pazarlamasını yapan firma, özellikle yurt dışı satış portföyünü genişletmek amacıyla Türkiye genelinde yeni projeler arıyor. 


Yapılan yasal düzenlemeyle yabancıya mülk satışına imkan verilecek olması, Realty Plus Türkiye’yi yurt dışı satışa yönlendirdi. İç pazardaki gayrimenkul stokunu yurt dışı satışlarıyla eritmeyi planlayan firma, şu anda satış ve pazarlamasını üstlendiği inşaat projelerine ek olarak başta İstanbul olmak üzere özellikle Türkiye’nin batı güneyi sahillerinde, yurt dışı yatırımcılara yönelik yeni gayrimenkul projeleri arıyor.  Konuyla ilgili bir açıklama yapan Realty Plus Türkiye kurucusu ve genel müdürü Hüseyin Altaş, dünya genelinde dört kıtaya yayılan geniş network ağlarına dikkat çekerek, sahip oldukları yabancı yatırımcı portföyünü, Türkiye’deki konut projeleri için kullanmak istediklerini belirtiyor. Bu amaçla, yabancıların da dahil olduğu profesyonel bir satış ekibi kurduklarını söyleyen Altaş, “Krizdeki Avrupa yerine şu dönemde özellikle Arap Yarımadası’nı hedefliyoruz. Araplar, Türkiye’nin farklı bölgelerinden hem kullanım hem de yatırım amaçlı gayrimenkul arayışında. Yabancıya mülk satışının yasalaşmasıyla birlikte Realty Plus olarak ciddi bir yurt dışı satış trafiği hedefliyoruz” diyor. 


Yatırımcılarla birlikte yeni gayrimenkul projeleri de üretecek!


Realty Plus Türkiye, mevcut gayrimenkul projelerinin yurt içi ve yurt dışı pazarlamasına ek olarak, önümüzdeki dönemde yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirliği içinde yeni gayrimenkul projeleri üretmeyi de hedefliyor. Bunun için gerekli altyapı çalışmalarına başladıklarını söyleyen Altaş “Sektörde hem kişisel olarak benim, hem de Realty Plus ekibinin uzun yıllara dayanan ciddi bir bilgi, birikim ve deneyimi bulunuyor. Bu doğrultuda, sermayelerini güvenli alanlarda yatırıma dönüştürmek isteyen yatırımcılarla işbirliği yaparak yeni gayrimenkul projeleri üreteceğiz.” diyor. 


Realty Plus Türkiye hakkında detaylı bilgi ve iletişim için www.irpturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.




Geri Dön