01 / 05 / 2024

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılara destek!

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılara destek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, pandemi süresi boyunca sıkıntı yaşayan kiracıları sevindirecek müjdeli haberi verdi.



Tüm dünyada etkisini sürdüren koronavirüs salgını boyunca Gölbaşı halkının ve esnafın yanında olan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek son olarak da kiracılarını sevindirecek müjdeyi hayata geçirdi. Yıl sonuna kadar ödenecek kiralarda indirim yapıldığını açıklayan Başkan Şimşek "Ekim, Kasım ve Aralık ayında gerçekleşecek olan kira ödemelerinde indirime giderek esnafımızın sırtındaki yükü azaltma gayretindeyiz. Esnafımız her şartta yanında olduğumuzu bilsin. Bu süreçten el birliği ile çıkmanın zamanı. Esnafımıza yardımlarımız ve desteklerimiz devam edecek” açıklamasını yaptı. 

 Gölbaşı Belediyesi nden kiracılara destek!

Destek paketleri yolda

 Pandemi süresinde esnafa destek amaçlı hediye ve destek paketleri gönderdiklerini söyleyen Ramazan Şimşek Esnafımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri geride bırakacağız. Sosyal mesafe kurallarına uymalı, bu dönemi bir rahatlama olarak görerek tedbiri elden bırakmamalıyız. Esnaflarımıza da büyük iş düşüyor. Sizlerde lütfen hijyen kurallarına uyarak işletmelerinizin temizliğine özen gösterin" dedi. 

Gölbaşı Belediyesi nden kiracılara destek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek esnafın her türlü problemi karşısında yardımcı olmak için hazır olduklarını dile getirdi. 
 

Gölbaşı Belediyesi nden kiracılara destek!

Gölbaşı Üniversiteliler Caddesi Projesi için önemli atılım!


Geri Dön