28 / 04 / 2024

Göz kamaştıran DS 4 artık Türkiye’de! DS 4 /1 Ekim 2022 fiyat listesi

Göz kamaştıran DS 4 artık Türkiye’de! DS 4 /1 Ekim 2022 fiyat listesi

Fransız DS 4, etkileyici boyutu, karizmatik görüntüsü ve kaslı yapısıyla adeta meydan okuyor ve büyülüyor. Artırılmış teknolojiler, iç mekanla nefes kesen bir uyum oluşturarak hem teknolojik hem de ergonomik açıdan kullanıcıya son derece saf bir tasarım sunan DS 4- Ekim Fiyat listesi…



DS 4, 37. Uluslararası Otomobil Festivalinde jüri tarafından verilen 2022 yılının en güzel otomobili ödülünü almasını sağlayan olağanüstü boyutları ve dikkat çekici duruşuyla ön plana çıkıyor. Büyük tekerlekler, atletik yapısı ve aerodinamik profili, DS 4 modeline akıcı ve iddialı bir hareket kazandırıyor. İncelikle işlenmiş heykelvari arka farları, zarif formlarla mükemmel bir uyum sergileyerek çarpıcı ve göz alıcı bir görüntü ortaya koyuyor.

DS 4, ön panele entegre olan ekranı, özel E-TOGGLE, ergonomik kapı panelleri ve yenilikçi görünmez DS AIR merkezi havalandırma sistemiyle beraber modern rafine tasarımını ve ileri teknolojisini gözler önüne seriyor. Fransız bilgi birikiminden ilham alan tasarımcılar iç mekanı mükemmelleştirmek adına markanın efsanevi imzası olan inci dikişleri ve ‘Clous de Paris’ motifini kaliteli malzemeler ile birleştirmişler.

DS 4, ileri teknolojiler ve artırılmış gerçeklik içinde özel bir bütünlük sağlayan artırılmış teknolojiyi bünyesinde barındırıyor. Daha fazla verimlilik, daha fazla bağlantıyla daha fazla yenilik ve daha fazla donanım, sürüş tecrübeniz ve güvenliğinizin hizmetinde.


Geri Dön