28 / 04 / 2024

''Gram altın 2000 TL, dolar 40 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Acele edin

''Gram altın 2000 TL, dolar 40 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Acele edin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ''Gram altın 2000 lira, dolar 40 lira olacak'' dedi ve tarihi açıkladı. Dolar ve altın yatırımcılarını acele edin diyerek uyarıda bulundu...



GRAM ALTIN 2000 LİRA OLACAK

Bu gerilimin artması halinde altın 2000 liraya atar kendini. Dirençleri zorlamaya başlar. Türkiye makro ekonomi alanında çok kötü. 

Ekonomik güven 17 yılın en dip seviyesine gelmiş. Bu dönemde en değerli şey nakit. Nakitte kalanlar şanslı olacak. Enflasyonun olduğu ortamlarda önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur ama sonra bir tepe taklak oluyor. Dikkatli olmanız gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön