12 / 05 / 2024

Gram altın daha düşer mi? Uzman isimden çok net tahmin

Gram altın daha düşer mi? Uzman isimden çok net tahmin

Son günlerde oldukça hareketli bir grafik sergileyen altının gram fiyatı için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni bir değerlendirme yaptı.



ALTIN İTHALATI AĞUSTOS'TA SON 23 AYIN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE
Öte yandan Türkiye'nin 2022 yılı Ağustos ayında altın ithalatı son 23 ayın en yüksek seviyesinde oldu. Altın ithalatı Ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1287,5 artışla 31 bin 343 kg olarak gerçekleşti. 2021 yılının aynı ayında ithalat 2 bin 259 kg seviyesinde bulunmaktaydı. Böylece 2020 yılı Eylül ayında gerçekleşen 37 bin 572 kg ithalatın ardından en yüksek rakama erişildi. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler Piyasası verilerine göre, aynı ayda gümüş ithalatı 77 bin 896 kg olarak kaydedildi. Geçen yılın aynı ayında gümüş ithalatı 14 bin 632 kg oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön