17 / 05 / 2024

Gram altında ‘alım’ zamanı mı? Uzmanlar ne diyor? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın!

Gram altında ‘alım’ zamanı mı? Uzmanlar ne diyor? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın!

Mayıs başında rekor üstüne rekor kıran gram altının fiyatındaki gerileme ne anlama geliyor? Altın fiyatları yeniden yükselecek mi? Ne zaman alım yapmak lazım? İşte tüm bu soruların cevabı bu haberde..Tıklayın..



YATIRIMCI KARARSIZ KALDI

Kuyumcu Hüseyin Demirdöğen, altın alımının yoğunlaştığına dikkat çekerek, “Seçime kadar aslında alım satımlarda yoğunluk vardı. Sonrasında piyasada durgunluk yaşandı. Yatırımcı seçimin ikinci turu öncesi elindeki nakit parayı ne yapacağı konusunda kararsız. Yine de bir kısmı altına yatırım yapıyor ancak döviz tarafında da beklentiler var” şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön