06 / 07 / 2024

Gram altında kritik seviye! Bu eşik aşılırsa...

Gram altında kritik seviye! Bu eşik aşılırsa...

Ons altın, gram altının yönün belirleyen en önemli etken. Ons altının toparlanma aşamasına geçmesi ile gram altın yükselişe geçti. Peki gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları ne olacak? İşte merak edilenler...



GRAM ALTIN

Gram altın yeni haftaya düşüşle başladı ve 767 lira seviyesine kadar çekildi. Dün günü 770 liradan kapatan gram altın 780 liradan  satışa sunuluyor.  Aynı dakikalarda çeyrek altın 1285 liradan, cumhuriyet altını ise 5 bin 257 liradan işlem görüyor.

 Gram altında kritik seviye! Bu eşik aşılırsa...

“800 BANDI ÇOK ÖNEMLİ”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise, "Fed, daha kısa vadede faiz artırımlarına başlayacağının sinyalini vermesi ve Rusya-Ukrayna konusundaki jeopolitik gerginliklerin altının daha fazla gerilemesini önlediğini belirterek şunları ifade etti: " Özelikle Fed'in mart ayında yapacağı faiz artırımının yüzde kaç olacağı önemli. Eğer enflasyonda önlenemeyecek bir yükseliş söz konusu olursa altın bundan pozitif etkilenebilir ve gram altın 850-875 seviyelerine kadar çıkabilir. Fakat 800 bandı çok önemli. Bu eşik aşılırsa yukarı yönlü bir seyir olabilir. Ancak Amerika'da enflayonu önleyici tedbirler daha şahince olursa gram altın 800 lira seviyelerinde kalabilir. Altın alıcılarının kısa vadeli değil orta ve uzun vadeli düşünmelerini daha doğru buluyorum."

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!

Altın fiyatlarında ters rüzgar! Düşüş başladı!

FED faiz kararı sonrası altında şok hamle! Gören inanamıyor!

Dikkat! Borsa ve altında kritik hafta!

Dolar ve euroda son rakamlar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön