07 / 05 / 2024

Gram ve çeyrek altını olanlar dikkat! Altın 900 TL'nin altına düştü! İslam Memiş altın için tarih verdi!

Gram ve çeyrek altını olanlar dikkat! Altın 900 TL'nin altına düştü! İslam Memiş altın için tarih verdi!

Altın almak isteyenler ve altını olanlar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? İşte detaylar...



Altın almak isteyenler ve altını olanlar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Küresel piyasalarda son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatlarında yaklaşan Fed toplantısının baskısı hissedilirken, Nisan'da Ocak ayından bu yana ilk defa düşen ons altın mayıs ayına da düşüşle girdi.

Resmi olarak açıklanan verilere göre, spot altının onsu 1876 dolar seviyesini gördü. Yine açıklanan resmi rakamlara göre, gram altın da yurtiçi piyasaların kapalı olduğu günde 900 liranın altına çekildi ve 897 lirayı gördü. 

Gram ve çeyrek altını olanlar dikkat! Altın 900 TL nin altına düştü! İslam Memiş altın için tarih verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Btchaber'de kaleme aldığı yazısında piyasalara ilişkin şunları kaydetti:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön