19 / 05 / 2024

Gram ve çeyrek altını olanlar dikkat! Altın 900 TL'nin altına düştü! İslam Memiş altın için tarih verdi!

Gram ve çeyrek altını olanlar dikkat! Altın 900 TL'nin altına düştü! İslam Memiş altın için tarih verdi!

Altın almak isteyenler ve altını olanlar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? İşte detaylar...



“Fed sonrası yatırımcılar neye göre nasıl karar vermeli?" sorusunu da cevaplayan İslam Memiş şöyle konuştu:

“Fed 75 baz puan faiz artırır, Fed Başkanı Powell şahin ton da bir açıklama yaparsa; küresel borsalarda sert satışlar, dolar varlıklarında sert yükselişler, emtia ve kripto paralarda düşüşler devam eder. Fed 50 baz puan faiz artırır, Fed Başkanı Powell güvercin ton da bir açıklama yaparsa; küresel borsalar toparlar, dolar varlıkları geriler, emtia ve kripto paralar yükselişe geçer, piyasalar rahatlar. Bugünkü küresel ekonomik koşulları, jeopolitik riskleri ve belirsizlikleri göz önünde bulundurduğumuzda Mayıs-Temmuz aralığını oldukça riskli gördüğümü belirtmek isterim.”

1 gram bile altını olana kötü haber! Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte 3 Mayıs 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Çeyrek altın, gram altın, tam altın kaç TL? 2 Mayıs 2022 altın fiyatları!

Elinde doları olanlar, adım atmadan önce dikkat! Dolar bugün ne kadar? İşte 3 Mayıs 2022 dolar kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön