19 / 05 / 2024

Gram ve çeyrek altını olanlar dikkat! Altın 900 TL'nin altına düştü! İslam Memiş altın için tarih verdi!

Gram ve çeyrek altını olanlar dikkat! Altın 900 TL'nin altına düştü! İslam Memiş altın için tarih verdi!

Altın almak isteyenler ve altını olanlar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? İşte detaylar...



“Amerika Merkez Bankası (Fed), Çarşamba akşamı faiz kararını açıklayacak. Bu karar küresel piyasalar tarafından yakından takip ediliyor. Mart ayında 25 baz puan faiz artıran Fed’in Mayıs ayı toplantısında 50 baz puan faiz artıracağını tahmin ediyorum. Fed Başkanı Jerome Powell’ın daha önce yaptığı konuşmada, Mayıs toplantısında 50 baz puan faiz artırılabileceğinin mesajını verdi.”

Gram ve çeyrek altını olanlar dikkat! Altın 900 TL nin altına düştü! İslam Memiş altın için tarih verdi!

“BUNLAR DİP SEVİYELERDİR”

“Geride bıraktığımız haftada altın, gümüş, pariteler ve Bitcoin tarafında yaşanan düşüşler için bir final olduğunun mesajını vermiştim” diyen İslam Memiş, “Bildiğiniz gibi Nisan’da 4 kez kademeli alım yapmayı, alım işini Mayıs’a bırakmayacağımı, Mayıs-Temmuz aylarında yeni zirveler için bekleme moduna geçeceğimi sık sık ifade etmiştim. Dolar karşısında aşırı değer kaybeden bu fiyatlamalar benim nazarımda dip seviyelerdir. Mayıs-Haziran-Temmuz ayları benim bekleme ayımdır. Sürpriz geri çekilmeler olursa tüm imkanlarımı kullanıp ilave etmek için çaba göstereceğim” ifadelerini kullandı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön