02 / 05 / 2024

GSM şirketlerinden güzel haber! Bu kişilerin hattına bedava internet yüklenecek!

GSM şirketlerinden güzel haber! Bu kişilerin hattına bedava internet yüklenecek!

GSM şirketleri tarafından vatandaşın yüzünü güldürecek haberin detayları geldi. O haber birçok vatandaşı çok mutlu edecek. Peki GSM şirketleri ne duyurdu? Kiminle anlaşma yaptılar?



GSM şirketleri öyle bir anlaşma yaptı ki o vatandaşların yüzleri bir nebze olsun gülecek. Yaptığı anlaşma sayesinde ücretsiz internet vereceğini açıkladı. Peki kimler bu ücretsiz internetten faydalanabilecek? İşte tüm detayları.. 

GSM şirketlerinden inanılmaz anlaşma 

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin arkasından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınmış olan karar doğrultusunda üniversitelerde uzaktan eğitim yapılmaya başlandı. Daha sonrasında ise ilkokul ortaokul ve lise eğitimlerinin devam etmesi de ertelenerek deprem bölgesinde yer alan okulların ve üniversitelerin kapatılmasına karar verilmişti.

Deprem bölgesinde bulunan vatandaşların yeterli internet hizmeti alabilmesi adına ise bazı operatör şirketleri tarafından vatandaşlara internet desteği sağlanmıştı. Yeni bir destek habere ise Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell tarafından yapıldı. Yaşanan felaketin arkasından eğitim gibi önemli konuların aksaması sebebiyle GSM şirketleri tarafından depremzede öğrenciler için ücretsiz internet verileceği açıklandı. GSM şirketlerinin ise bu anlaşmayı YÖK ile yaptığı ortaya çıktı. Verilecek olan ücretsiz internet hiçbir karşılık istenmeden hesaplarına yatacak. Bu internet depremzede olan  eğitimci ve öğrencilerin hesaplarına en kısa sürede yatırılacak.

 


Geri Dön