29 / 04 / 2024

GSS prim borcu olanlara sevindirici haber Bakanlıktan geldi!

GSS prim borcu olanlara sevindirici haber Bakanlıktan geldi!

GSS yani Genel Sağlık Sigortası tarafından prim borcu olanlar için sevindirici bir haber var. Bakanlık tarafından yapılan düzenleme ile borçlar yapılandırılıyor.



Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre GSS prim borçları yapılandırılarak tahsil edilecek. Uzun süredir beklenen bu af kararı, borçlu vatandaşların sağlık prim borçlarını kolayca ödeme imkanı sağlayacak. İşte yapılandırma süreci ve ayrıntıları hakkında bilmeniz gerekenler...

GSS prim borcu olanlara sevindirici haber Bakanlıktan geldi!

GSS borcu bulunanlara müjde beklenen haber geldi!

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir müjde geldi. Genel Sağlık Sigortası prim borçları olanlar için yapılandırma fırsatı sunulacak. Bakanlık tarafından açıklanan bu müjdeyle birlikte hem çalışanlar hem de emekliler, borçlarını yeniden düzenleyebilecekler. Yapılandırma işlemlerinin ne zaman başlayacağı ve nasıl başvurulacağı ise merak konusu. Detaylar için takip edebilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön