Altın & Gümüş

Gümüş altını tahtından etti! İslam Memiş elinde gümüş olanlara sesledi! İşte gümüşün geleceği seviye!

Gümüş, 11 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Altını tahtından eden gümüş yatırımcıların ilgi odağı haline gelirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanlara seslenerek, yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yorumu geldi. Gümüş fiyatlarını değerlendiren Memiş yatırımcıları uyardı.

GÜMÜŞTE REKOR ERKEN GELDİ!

Memiş, bu hafta gümüşün son 11 yılın en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

Hem gümüşün gramında hem de hem de ons gümüş fiyatlarında rekor seviyelerin görüldüğünün altını çizen Memiş, bu yükselişin gümüş yatırımcılarına en yüksek getiriyi sağladığını vurguladı.

Öte yandan, elinde gümüş bulunanları gelecekteki fiyat hareketleri konusunda bilgilendirerek kişisel önerilerde bulundu. Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığını söyleyen Memiş, Altın-gümüş rasyosunun düşmesiyle ons fiyatının 11 yılın en yükseğine ulaştığını belirtti.

İslam Memiş, senenin ikinci yarısında beklenen fiyat seviyelerinin daha ilk yarıda gerçekleştiğini ifade ederek, gümüş fiyatlarında yükselişlerin devam edeceğini açıkladı.

GÜMÜŞ ALTINI TAHTINDAN ETTİ!

İslam Memiş, bu yılın ilk yarısında gümüşün altını geçerek oldukça karlı bir yatırım aracı olduğunu vurguladı. 1 Ocak'ta 10 bin lira ile altın alan bir kişinin parasının 12 bin 195 liraya, gümüş alanın ise 14 bin 273 liraya çıktığını belirtti. Ayrıca, Memiş altın-gümüş rasyosunda 72 seviyesini beklediğini belirtti.

ELİNDE GÜMÜŞ OLANLAR DİKKAT!

İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını kırmızı kodla uyardu. Memiş, gümüş yatırımcıları yıl sonuna kadar daha fazla kar elde edebilecekleri konusunda uyararak, ellerindeki gümüşleri bozdurmamalarını söyledi.

GÜMÜŞ FİYATI NE KADAR? GÜMÜŞ KAÇ LİRA? GRAM GÜMÜŞ NE KAÇ TL?

Gümüş fiyatı merak ediliyor. Rekor kıran gümüş yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüş alış satış fiyatı ne kadar oldu?'2 sorularının yanıtları araştırılıyor. Gümüşün ons fiyatı haftaya 31,63 dolardan başladı.  Harem altında gümüş fiyatı alış fiyatı 32,36 lira, satış fiyatı 33,099 liradan işlem görüyor.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

Gümüş yüzde 28 artışla altını solladı! Gümüş yatırımcıları köşeyi döndü! 11 yılın en yüksek seviyesinde!

Elimizdeki altınları satalım mı, bekletelim mi? Ekonomist Ramazan Kurtoğlu uyardı! Bunu yapan çok pişman olacak