Altın & Gümüş

Gümüş bugün kaç lira? 28 Şubat 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 28 Şubat 2022 gümüş fiyatı.. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları Ukrayna krizinden sonra fiyatların ne olduğunu merak ediyor. İşte 28 Şubat 2022 gümüş fiyatı...

Son zamanlarda yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş  yeni haftanın ilk işlem gününe ekonomideki gelişmelerin etkisi ile 11,09  liradan başladı. Peki gümüşün onsu şuanda kaç lira?

Gümüşün gramı geçtiğimiz ay 10,542 bandı ile ocak ayının en yüksek seviyesine ulaştı. Şubat ayının başlarından itibaren düşüşe geçerek dalgalı seyir izleyen gümüş 15 Şubat 2022'de 10,44 seviyesi ile ivme kazandı bugün gümüş 11,09 seviyesi ile güne başladı.

Gümüşün onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başlayarak 24,19 seviyesinde işlem görüyor.

Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği emtia yatırım aracı olan gümüş son 5 yıllık verilerine göre  19 Aralık 2021 tarihinde 11,977 lira seviyesi ile rekora imza atarken, geçen hafta sıcak gelişmelerin etkisi ile ulaşılan rakamlarla zirve seviyeye yaklaşılmış oldu.

 

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com 

Rusya Ukrayna savaşı gümüşü vurdu! Gümüş düşüşe geçti...

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!