28 / 04 / 2024

Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika 22 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika 22 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatı...



Gümüş almak isteyen ve yatırımını gümüşten yana yapmak isteyen vatandaşlar gümüşün gramının bugün kaç lira olduğunu araştırıyor.

Pandemi döneminde gündemde çokca yer alan gümüş o dönemde en yüksek seviyelere ulaştı ve yatırımcısına kazandırdı. Son zamanlarda ise tekrar atağa geçen gümüş haftaya düşüşle başladı ve değer kaybetmeye devam ediyor.

Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika 22 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüşün fiyatı bugün alış fiyatı 11,53 lira, satış fiyatı ise 11,85 lira. Gümüşün ons fiyatı bugün 24,50 lira seviyesinde güne başladı. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? Bankaların gümüş fiyatı kaç lira oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön